Ingrediencie
- 600 g rybích filiet (corvina – cilus gilberti)
- 4 červené cibule
- Citrónová šťava
- 1/2 červenej papriky
- 1/2 žltej/zelenej papriky
- Šťava z 2 limetiek
- 1 polievková lyžica olivového oleja
- Koriander
- 10 cl Schweppes Ginger Ale
- Soľ
- Čierne korenie
Spôsob prípravy
-
Nakrájajte cibuľu na rezance a vložte ich do nádoby s ľadovou vodou spolu s citrónovou šťavou a soľou najmenej na 20 minút. Potom dôkladne premyte vo vode a osušte.
-
Do misky naukladajte rybu nakrájanú na plátky alebo na kocky, podľa požadovanej výslednej podoby pokrmu. Pridajte cibuľu a papriky takisto nakrájané na rezance. Nakoniec pridajte lyžicu olivového oleja, šťavu z limetky, Schweppes Ginger Ale, jemne nasekaný koriander a korenie.
-
Všetko zmiešajte, uložte do chladničky a nechajte vychladiť na požadovanú teplotu.
-
Môžete servírovať.
Tipy: Namiesto ryby možno použiť krevety alebo iný druh ryby, ktorú možno pripraviť týmto spôsobom.